Plánované prodloužení smlouvy s klubem Coufalův úlet je prioritou pro nás.

Plánované prodloužení smlouvy s klubem Coufalův úlet je prioritou pro nás.

Bad Boy Vladimír Coufal byl přivítán zpět v týmu

Titulek na fanouškovském webu Claret and Hugh naznačuje, že Vladimír Coufal, který nedávno porušil pravidla týmu tím, že zůstal v nočním klubu do ranních hodin před zápasem Česka, byl okamžitě odpuštěn. Podle informací z klubu, které cituje tento web, se lidem v klubu ulevilo, když se Coufal vrátil dříve a bez rizika zranění. Claret and Hugh dokonce cituje insidera, který tvrdí, že Coufal je jedničkou na postu pravého beka a že s ním klub plánuje prodloužit smlouvu ještě před koncem aktuální sezony.

Jednatřicetiletý Coufal byl spolu s Jakubem Brabcem a Janem Kuchtem vyřazen z reprezentačního srazu poté, co strávili noc v olomouckém nočním klubu. Kvůli tomuto incidentu byli vyloučeni z pondělního zápasu s Moldavskem, ve kterém český tým slavil postup na mistrovství Evropy.

Coufal se omluvil prostřednictvím svých sociálních sítí a přiznal, že udělal obrovskou chybu, kterou si bude vyčítat do konce života. Zdůraznil, že se něco takového už nikdy nebude opakovat.

Zatímco v Česku byl Coufal za své chování kritizován, na Britských ostrovech se na tento incident nahlíží jinak. Bývalý hráč West Hamu Frank McAvennie tvrdí, že Coufal neudělal žádný zločin a nechápe, proč byl vyhozen z týmu. Podle něj je normální, že hráči chodí na pivo a nevidí v tom nic špatného.

McAvennie předpovídá, že incident nemá na Coufalovo působení v týmu žádný negativní vliv a fanoušci ho přivítají zpět. Dodává, že je škoda, že se z toho dělá taková aféra.

V sobotu odpoledne by Coufal neměl chybět v základní sestavě West Hamu, který hraje proti Burnley. V posledních sedmi ligových zápasech odehrál plnou porci minut a zaznamenal čtyři gólové asistence. Má platnou smlouvu do 30. června příštího roku.