Plíšková vyhrála dva tiebreaky a postoupila do druhého kola turnaje v Cincinnati.

Plíšková vyhrála dva tiebreaky a postoupila do druhého kola turnaje v Cincinnati.

Její další soupeřkou bude domácí Emma Navarrová, nebo Ruska Mirra Andrejevová.

Dvaatřicetiletá Plíšková v zápase udělala 47 nevynucených chyb včetně osmi dvojchyb a pětkrát přišla o servis. V úvodní sadě odvracela setbol v devátém gamu.

Soupeřka nedokázala sadu za stavu 5:3 dopodávat a Plíšková ji nakonec získala 7:3 v tie-breaku. Ve druhém postupně odvrátila další čtyři setboly a sama poté v tie-breaku proměnila první mečbol.

Tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati (tvrdý povrch):

Muži (dotace 7,909 milionu dolarů):

Dvouhra – 1. kolo: Čang Č‘-čen (Čína) – Mpetshi Perricard (Fr.) 6:3, 7:6 (7:4).

Ženy (dotace 3,211.715 dolarů):

Dvouhra – 1. kolo: Karolína Plíšková (ČR) – Tomovová (Bulh.) 7:6 (7:3), 7:6 (7:3).

Karolína Plíšková se úspěšně probojovala do druhého kola tenisového turnaje v Cincinnati poté, co zvládla dva tiebreaky ve svém zápase. Její další soupeřkou bude buď domácí Emma Navarro nebo Ruska Mirra Andrejevová.

Ve svém zápase Plíšková udělala 47 nevynucených chyb včetně osmi dvojchyb a pětkrát přišla o servis. V první sadě odvracela setbol v devátém gamu a nakonec ji získala v tie-breaku poměrem 7:3. Ve druhé sadě odvrátila další čtyři setboly a sama poté proměnila první mečbol v tie-breaku.

Tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati se hraje na tvrdém povrchu. V mužské dvouhře se například hrál zápas mezi Čang Č‘-čenem a Mpetshi Perricardem, který skončil výsledkem 6:3, 7:6 (7:4). V ženské dvouhře pak Karolína Plíšková porazila Tomovovou s výsledkem 7:6 (7:3), 7:6 (7:3).

Plíšková tak ukázala svou sílu a bojovnost na kurtech v Cincinnati a fanoušci se mohou těšit na další zajímavé zápasy od této talentované tenistky.