Plzeň získala mladého Brazilce z Bulharska jako náhradu za Chorého.

Plzeň získala mladého Brazilce z Bulharska jako náhradu za Chorého.

„Poslední rok jsme hráče pozorně sledovali a k prvnímu kontaktu došlo již v zimě. Nyní jsme se rozhodli přivést jej do našeho týmu. Jde o kreativního a zároveň rychlostně disponovaného útočníka, který je velmi silný v zakončení. Těší nás, že se vše podařilo dotáhnout a Ricardinho se k nám může připojit na herním kempu v rakouském Westendorfu,“ řekl sportovní ředitel Plzně Daniel Kolář.

Bývalý útočník portugalského Marítima se na angažmá ve Viktorii těší. „Vím, že klub hraje pravidelně evropské poháry a beru to jako velkou výzvu,“ prohlásil Ricardinho, který za celek z bulharské metropole vstřelil v 56 soutěžních utkáních 20 branek.

Plzeň už má náhradu za Chorého. Přivedla mladého Brazilce z Bulharska

Fotbalová Viktorie Plzeň oznámila posilu do svého týmu. Jde o mladého brazilského útočníka Ricardinha, který přichází z bulharského týmu. Tato akvizice je reakcí na odchod Chorého, který přestoupil do jiného klubu.

Ricardinho byl sledován již nějakou dobu a v zimě došlo k prvnímu kontaktu. Nyní se Plzeň rozhodla ho přivést do svého týmu. Jedná se o kreativního a rychlostně disponovaného útočníka, který je silný v zakončení. Sportovní ředitel Plzně Daniel Kolář prohlásil, že je rád, že se podařilo dovést Ricardinha do týmu a že se k nim připojí na herním kempu v rakouském Westendorfu.

Ricardinho, bývalý hráč portugalského Marítima, se na angažmá ve Viktorii těší. Vyjádřil, že bere angažmá jako velkou výzvu, zejména s ohledem na pravidelnou účast týmu ve evropských pohárech. V minulé sezóně v bulharském týmu vstřelil ve 56 soutěžních zápasech 20 branek.

Plzeň tak získala novou posilu do útoku a doufá, že Ricardinho přispěje k úspěchům týmu v nadcházející sezóně.