Podezření vzniká ohledně sázení na žluté karty spoluhráče Součka a Coufala

Podezření vzniká ohledně sázení na žluté karty spoluhráče Součka a Coufala

Paquetá vypadl z nominace na živé zápasy kvalifikace mistrovství světa poté, co byl informován o vyšetřování týkajícím se žlutých karet, které obdržel. Toto vyšetřování ho také těsně před uzavřením pozastavilo v jeho přestupu do Manchesteru City za 80 milionů liber (2,3 miliardy korun). Podle televizní stanice Sky Sports byli jeho spoluhráči Tomáš Souček a Vladimír Coufal šokováni těmito informacemi a uvedli, že Paquetá nesázel. List The Guardian napsal, že Paquetá není obviněn ze sázení. Zatím se West Ham ani anglická asociace nevyjádřily k této situaci.

Prozatímní trenér brazilských fotbalistů Fernando Diniz v pátek vyřadil Paquetu z nominace na zápasy proti Bolívii a Peru. Řekl novinářům: „Byl na soupisce, moc se mi líbí. Dostal čas na to, aby si to vyřešil.“ Paquetá, který dříve hrál za AC Milán a Lyon, má v národním týmu bilanci 42 zápasů a devět gólů.

V aktuálním brazilském výběru naopak nechybí útočník Neymar, který tento týden přestoupil z Paris St. Germain do saúdskoarabského al-Hilálu.