Polský fotbalista a skandinávské hvězdy trpí smůlou, Sadílek však zůstává nadějný ohledně Euro

Polský fotbalista a skandinávské hvězdy trpí smůlou, Sadílek však zůstává nadějný ohledně Euro

Na fotbalovém Euru bude chybět celá řada skvělých fotbalistů, které z účasti vyřadilo zranění, případně neúspěch jejich národního týmu v kvalifikaci.

Jedním z největších zklamání pro fanoušky fotbalu bude absence mladého talentovaného českého fotbalisty Michala Sadílka. Tento 22letý záložník, který působí v nizozemském klubu PSV Eindhoven, byl jedním z největších nadějí českého fotbalu pro letošní Euro. Bohužel ho však postihlo zranění, které mu nedovolí reprezentovat svou zemi na tomto prestižním turnaji.

Dalším hráčem, který nebude na Euru možná chybět tolik jako Sadílek, ale přesto jeho absence bude znát, je polský smolař Robert Lewandowski. Tento útočník Bayernu Mnichov patří k nejlepším fotbalistům současnosti a jeho góly by určitě byly pro polský tým velkým přínosem. Bohužel si však Lewandowski nedokázal zajistit účast na Euru se svým národním týmem.

Z dalších hvězd, které se letos nezúčastní Eura, stojí za zmínku například norský talent Erling Haaland nebo finský záložník Teemu Pukki. Tyto hráče fanoušci určitě budou postrádat na hřištích a jejich absence může ovlivnit výsledky jejich týmů.

I přes tyto ztráty si však můžeme být jisti, že fotbalové utkání na Euru bude stále plné vzrušení a skvělých výkonů. A kdo ví, možná se nám během turnaje objeví nové hvězdy, které nás svými výkony překvapí a potěší. Takže ať už budete fandit kterémukoli týmu, určitě se máte na co těšit!