Problémy Bartošáka: Hradec vyřadil výrazného brankáře z kádru

Problémy Bartošáka: Hradec vyřadil výrazného brankáře z kádru

Hráč hokejového klubu Mountfield Hradec Králové, Patrik Bartošák, nedodržel trénink a následně se neobjevil ani na srazu před večerním zápasem proti Kladnu. Klub v současné době nemá k dispozici žádné další informace ohledně tohoto incidentu, ale podle deníku Sport klub pravděpodobně čeká na informace od policie. Podle vedení klubu byl Bartošák chycen ve vozidle a měl porušit zákon.

Asistent trenéra Peter Frühauf se k této záležitosti nechtěl vyjadřovat a označil ji za interní záležitost. Klub zatím nepotvrdil žádné zprávy, které se objevily v médiích, a uvedl, že oficiální informace o dopravním přestupku Patrika Bartošáka nemá. Bartošák je momentálně postaven mimo kádr A mužstva a klub je s ním v kontaktu.

Patrik Bartošák přišel do Hradce Králové před touto sezónou z Finska a stal se jedničkou týmu. Doposud odchytal 17 zápasů s úspěšností 91,88 procenta a průměrem dvou inkasovaných branek na utkání. Čtyřikrát udržel čisté konto. Klub na začátku měsíce uvolnil Henriho Kiviaha do Finska a přivedl Lukáše jako náhradu za Bartošáka.