Problémy v oblíbené restauraci: Řádění a vyhazov zákazníků. Ohrada Fenina vůči bulvárním informacím.

Problémy v oblíbené restauraci: Řádění a vyhazov zákazníků. Ohrada Fenina vůči bulvárním informacím.

Tento týden však přišly informace o jeho rozvodu s manželkou Beatou, se kterou má tříletou dcerou Miu. Následně Fenin poskytl šokující rozhovor pro německý deník Bild, ve kterém se přiznal, že po láhvi alkoholu sáhl bezprostředně po svém návratu z léčení. „Upiju se k smrti. Dřív, nebo později,“ prohlásil sedmatřicetiletý fotbalista.

Depresi z rozpadu rodiny podle svých slov zahání sledováním kanálu Youtube a popíjením tvrdého alkoholu, v jeho případě bylinného likéru Jägermeister.

Krátce po rozhovoru přišla bulvární média s tvrzením, že Fenin má kvůli svému chování utrum i ve své oblíbené restauraci, která se nachází pár set metrů od jeho bytu v pražských Stodůlkách. „Někdy to s ním bylo fajn, někdy ne. To když tady spal, pomočil se a pozvracel. Provozního tady dělá jeho švagr, a ten mu sem zakázal vstup,“ uvedl deník Blesk.

Rodák z Chebu však záhy na svém instagramu uvedené informace vyvrátil. Do svého videopříspěvku si pozval i svého švagra, který zprávy, že by se měl Fenin chovat v restauraci nevhodně, nebo že mu měl dokonce zakázat vstup, popřel také.

To ovšem nic nemění na tom, že bývalá hvězda mládežnické reprezentace svůj boj s alkoholem opět prohrává. Závislost ho přitom už minimálně jednou přivedla k ohrožení života, kdy se v pražském IKEMu léčil s problémy se slinivkou břišní.

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Fenin se nedávno dostal do středu pozornosti kvůli informacím o rozvodu s manželkou a jeho boji s alkoholismem. Ve svém šokujícím rozhovoru pro německý deník Bild přiznal, že se po návratu z léčebny opil a prohlásil, že se chce napít k smrti.

Fenin se snaží zvládat depresi z rozpadu rodiny sledováním Youtube a pitím tvrdého alkoholu, jako je bylinný likér Jägermeister. Nedávno se objevily zprávy v bulvárních médiích, že byl Fenin vyhozen z jeho oblíbené restaurace kvůli nevhodnému chování. Tvrdí se, že provozovatel restaurace, která je nedaleko jeho bytu v Praze, mu zakázal vstup kvůli nevhodnému chování.

Nicméně Fenin tyto informace na svém Instagramu popřel a pozval svého švagra, který tvrzení o jeho nevhodném chování v restauraci vyvrátil. I přes tyto zprávy je však známo, že Fenin bojuje s alkoholismem a závislostí na alkoholu ho již jednou přivedla do nemocnice s problémy se slinivkou břišní.

Je důležité si uvědomit, že boj s alkoholismem je obtížný a může mít vážné důsledky pro zdraví jednotlivce. Je důležité hledat pomoc a podporu od odborníků, pokud máte problémy s alkoholem nebo jste svědkem něčího boje s touto závislostí.