Procházka se vrátí do ringu a bude bojovat o titul v UFC v New Yorku 11. listopadu

Procházka se vrátí do ringu a bude bojovat o titul v UFC v New Yorku 11. listopadu

Jiří Procházka, český bojovník smíšených bojových umění (MMA), se po delší pauze vrací do oktagonu. Po zranění ramene se rozhodl uvolnit svůj titul šampiona a nyní se připravuje na svůj návrat. Procházka je rád, že se může postavit brazilské výzvě a věří, že půjde za vítězstvím.

Třicetiletý bojovník naposledy zápasil v červnu loňského roku, kdy porazil Glovera Teixeiru a získal pás šampiona. Avšak při přípravě na odvetu si zranil rameno a po dohodě s vedením UFC se rozhodl titul uvolnit.

Po několik týdnů se spekulovalo o termínu jeho návratu. Původně se měl Procházka utkat s Američanem Jamahalem Hillem, který porazil Teixeiru a získal pás. Hill však stejně jako Procházka utrpěl zranění. Nakonec se Procházka střetne s bývalým šampionem střední váhy Pereirem.

Souboj se uskuteční v Madison Square Garden na akci UFC 295, jejímž vrcholem bude titulový zápas Jon Jones – Stipe Miocic. Procházka přijal nabídku na zápas 11. listopadu na základě dobrého rozmyslu a uvážení s celým týmem. Je spokojen s přípravou a věří, že bude připraven na výzvu.

Jiří Procházka se momentálně nachází na Islandu, kde intenzivně trénuje. Připrava na zápas probíhala naprosto excelentně a bojovník je optimistický ohledně svého výkonu. S jistotou a odhodláním se chystá jít za vítězstvím.

Jiří Procházka je jedním z nejúspěšnějších českých bojovníků MMA a jeho návrat do oktagonu je očekáván s velkým zájmem fanoušků. Doufejme, že se mu podaří dosáhnout dalšího úspěchu a přidat další vítězný zápas do svého portfolia.