Procházka v New Yorku – fenomén na internetu: Řeči o „zženštilých mužích“ se šíří online

Procházka v New Yorku – fenomén na internetu: Řeči o „zženštilých mužích“ se šíří online

Jiří Procházka, prominentní bojovník UFC, vyjádřil svůj názor na možnost představení této ligy v České republice. Jeho odpověď se okamžitě stala virálním videem na internetu. Procházka uvedl, že by to byla skvělá příležitost ukázat, že v České republice a v Evropě je mnoho fanoušků, kteří mají rádi MMA a bojové sporty.

Procházka dále vysvětlil, proč je podle něj právě boj muže proti muži to, co v Evropě potřebujeme. Domnívá se, že zde máme v současné době hodně zženštilých mužů. Tento výraz vyvolal vášnivou debatu na sociálních sítích, zda byl Procházkou použit urážlivě či nikoli.

Bojovník však trvá na tom, že to, co řekl, je pravda. Podle něj je důležité sledovat zápasy a sílu boje muže proti muži. Tímto způsobem můžeme dosáhnout naplnění. Samozřejmě to není jediný důvod, ale je to jeden z nich. Obecně lze říct, že v České republice a v Evropě máme hodně rádi zápasy.

Jiří Procházka je český bojovník, který se v sobotu utká v newyorské hale o návrat na trůn pro šampiona polotěžké váhy proti Brazilci Alexovi Pereirovi. Jeho názor na možnost představení UFC v České republice vyvolal velkou pozornost a diskusi mezi fanoušky bojových sportů.