Pudilová čelí hrozbě vyloučení z UFC po třetí prohře v řadě proti elitním soupeřkám.

Pudilová čelí hrozbě vyloučení z UFC po třetí prohře v řadě proti elitním soupeřkám.

Třicetiletá Pudilová se od úvodu snažila držet ve středu oktagonu, Carolinová ale byla v úderech přesnější a aktivnější. Rodačka z Příbrami měla problém zejména s kopy o rok starší soupeřky a nedařilo se ji ani přenést boj na zem.

Výsledkem byla porážka, podle dvou rozhodčích brazilská bojovnice vyhrála dvě ze tří kol, podle třetího byla Carolinová lepší ve všech třech.

Zatímco Pudilová si tak v UFC připsala osmou porážku v jedenáctém zápase, Carolinová vyhrála potřetí za sebou a v organizaci má bilanci šesti výher a tří porážek.

Lucie Pudilová, třicetiletá česká MMA bojovnice, nedokázala zvítězit ve svém posledním zápase v UFC. Její soupeřka, brazilská bojovnice Carolinová, byla rychlejší a aktivnější v úderech. Pudilová měla potíže zejména s kopanci od své o rok starší soupeřky a nedokázala ji ani přenést boj na zem.

Výsledkem byla porážka pro Pudilovou, kterou rozhodčí posoudili tak, že Carolinová vyhrála dvě ze tří kol. Tímto zápasem si Pudilová připsala již osmou porážku v jedenáctém zápase v UFC, zatímco Carolinová si připsala třetí výhru za sebou a celkově má bilanci šesti výher a tří porážek v této organizaci.

Pudilová se od začátku snažila držet ve středu oktagonu, ale Carolinová byla prostě lepší. Její technika a rychlost jí zajistily vítězství v tomto zápase. Pudilová se nyní musí vrátit do tréninku a připravit se na další výzvy, které ji v UFC čekají. Její fanoušci jí však určitě budou fandit a doufat, že se jí brzy podaří zvítězit.