Rekordní událost: Při hokeji bylo na ledě vypuštěno tisíce plyšových hraček, do kterých hráči skákali šipkami.

Rekordní událost: Při hokeji bylo na ledě vypuštěno tisíce plyšových hraček, do kterých hráči skákali šipkami.

Hokejový zápas mezi týmy Hershey Bears a Lehigh Valley Phantoms se stal nejen sportovní událostí, ale také rekordem v počtu diváků na stadionu. V první třetině utkání otevřel skóre domácí hráč Bogdan Trinějev a tím zároveň rozpoutal bouřlivou radost fanoušků. Celkem se na stadionu sešlo přesně 74 599 diváků, čímž byl překonán loňský rekord 67 309 diváků.

Hershey Bears jsou obhájci titulu v zámořské lize AHL a zároveň slouží jako farmářský tým pro Washington Capitals, který hraje v prestižní NHL. Tým se pyšní tradicí založenou již v roce 2001 a pravidelně se účastní charitativních akcí. Tentokrát se rozhodl podpořit místní charitativní organizace tím, že za každou střelu do branky bude klub věnovat peníze dětem.

Během utkání hráči obou týmů s gustem stříleli na branku a tím přispívali ke sbírce pro děti. Nakonec se podařilo vybrat peníze pro 31 místních charitativních organizací. Hershey Bears jsou nejen úspěšným týmem, který se pyšní 12 tituly v historii soutěže, ale také se snaží aktivně zapojit do pomoci potřebným.

Samotné utkání skončilo vítězstvím týmu Hershey Bears nad Lehigh Valley Phantoms v prodloužení v poměru 3:2. Tímto vítězstvím si Bears upevnili první místo v Atlantické divizi s náskokem šestnácti bodů před druhým týmem Providence Bruins, který je farmářským týmem Bostonu Bruins.

Celé utkání bylo nejen sportovním zážitkem, ale také příležitostí podpořit charitativní organizace a pomoci dětem. Hershey Bears se tak opět ukázali jako tým s velkým srdcem a silnou tradicí.