Remíza 0:0 mezi týmy Lille a Slavia zahajuje náročný boj o postup do Ligy mistrů v zemi galského kohouta.

Remíza 0:0 mezi týmy Lille a Slavia zahajuje náročný boj o postup do Ligy mistrů v zemi galského kohouta.

Sledujte on-line přenos z úvodního utkání čtvrtého předkola fotbalové Ligy mistrů mezi Lille a Slavií Praha.

Dnes se koná první zápas čtvrtého předkola fotbalové Ligy mistrů mezi francouzským týmem Lille a českým týmem Slavia Praha. Toto utkání slibuje být náročným soubojem, ve kterém oba týmy budou bojovat o postup do skupinové fáze prestižní evropské soutěže.

Lille, známý také jako „Les Dogues“, je tým s bohatou historií a úspěchy v francouzské Ligue 1. S novým trenérem a ambicemi postoupit do Ligy mistrů, budou chtít domácí hráči na svém stadionu potvrdit svou kvalitu a získat výhodu před odvetou.

Na druhé straně má Slavia Praha za sebou skvělou sezónu, ve které dominovala české lize a postoupila do čtvrtfinále Evropské ligy. S novými posilami a motivací uspět v Lize mistrů, budou chtít hráči Slavie překvapit favorizovaného soupeře a získat co nejlepší výsledek pro odvetu na svém stadionu.

Pro fanoušky obou týmů je toto utkání skvělou příležitostí sledovat své milované kluby v akci a podpořit je na jejich cestě za úspěchem v evropských pohárech. Sledujte tedy on-line přenos z tohoto důležitého zápasu a buďte svědky vzrušujícího fotbalového souboje mezi Lille a Slavií Praha.