Remíza domácího týmu Mönchengladbach s Čvančarou ve zahraničních ligách

Remíza domácího týmu Mönchengladbach s Čvančarou ve zahraničních ligách

Bundesliga je nejvyšší německou fotbalovou ligou, která se hraje od roku 1963. Liga je známá svou kvalitou a konkurenceschopností, a proto patří mezi nejpopulárnější fotbalové soutěže na světě.

V nedávném utkání Mönchengladbachu proti Mohuči se hráči domácího týmu poprvé v této sezóně dostali k bodům. V zápase se však museli spokojit s remízou 2:2. Český reprezentant Tomáš Čvančara se na hřiště dostal v poslední půlhodině, ale bohužel se mu nepodařilo skórovat.

Čvančara měl velké šance na gól ve 77. a 79. minutě, ale brankář Mohuče Robin Zentner jeho pokusy zneškodnil. Nakonec však domácím bod zachránil americký obránce Joe Scally střelou zpoza vápna v 88. minutě.

Mohuč sice ukončil sérii porážek po čtyřech zápasech, ale stále se nachází na předposledním místě neúplné tabulky s pouhými dvěma body. Mönchengladbach je momentálně dvanáctý.

V současné době vedou tabulku Bayer Leverkusen, Stuttgart, Bayern Mnichov a Dortmund. Tyto týmy mají nejlepší výsledky a dosud neztratily žádné body.

La Liga je nejvyšší španělskou fotbalovou ligou, která je známá svou technickou kvalitou a atraktivním stylem hry. V nedávném utkání Bilbaa proti Almeríi se domácí tým radoval z vítězství 3:0 a posunul se na čtvrté místo v tabulce.

V současné době vedou tabulku Real Madrid a FC Barcelona, které mají nejlepší výsledky a dosud neztratily žádné body. Na třetím místě se nachází Girona.

Serie A je nejvyšší italskou fotbalovou ligou, která je známá svou taktickou disciplínou a kvalitními hráči. V nedávných utkáních Empoli proti Udine a Lecce proti Sassuolu skončily oba zápasy nerozhodně 0:0 a 1:1.

V současné době vedou tabulku Inter Milán a AC Milán, které mají nejlepší výsledky a dosud neztratily žádné body. Na třetím místě se nachází Neapol a Juventus Turín.

Ligue 1 je nejvyšší francouzskou fotbalovou ligou, která je známá svou fyzickou hrou a rychlým tempem. V nedávném utkání mezi Strasbourgem a Nantesem zvítězilo Nantes 2:1.

V současné době vedou tabulku Monako a Brest, které mají nejlepší výsledky a dosud neztratily žádné body. Na třetím místě se nachází Rennes a Nice.

Tyto ligy jsou plné talentovaných hráčů a nabízejí skvělý fotbalový zážitek. Fanoušci po celém světě sledují tyto soutěže a podporují své oblíbené týmy.