Remíza mezi Nizozemskem a Tureckem, Depay zahodil velkou šanci v úvodní minutě.

Remíza mezi Nizozemskem a Tureckem, Depay zahodil velkou šanci v úvodní minutě.

Sledujte on-line přenos ze čtvrtfinále fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Nizozemskem a Tureckem.

Nizozemsko a Turecko se utkaly ve čtvrtfinále fotbalového mistrovství Evropy v Německu a zápas skončil remízou 0:0. Jedním z největších momentů zápasu byla obrovská šance, kterou zahodil nizozemský hráč Memphis Depay hned v první minutě. Tento okamžik mohl změnit průběh celého zápasu, ale bohužel pro Nizozemsko se jim nepodařilo proměnit tuto šanci na gól.

Oba týmy předvedly skvělý výkon a bojovaly o postup do semifinále. Nizozemsko mělo více šancí na skórování, ale turecká obrana byla pevná a odolná. Na druhé straně Turecko se snažilo využít rychlosti svých hráčů a hrozilo zejména z protiútoků.

Celkově byl zápas vyrovnaný a diváci viděli mnoho zajímavých momentů. Oba týmy si zaslouží uznání za bojovnost a nasazení na hřišti. Nakonec se však žádnému z nich nepodařilo skórovat a zápas skončil nerozhodně.

Nyní se oba týmy budou muset připravit na penaltový rozstřel, který rozhodne o postupujícím do semifinále. Fanoušci mohou být napjatí a těšit se na dramatické okamžiky, které přinese rozhodující fáze tohoto utkání.

Sledujte další informace o tomto zápase a buďte s námi naživu, abyste nezmeškali žádné důležité momenty. Fotbalové mistrovství Evropy je plné vzrušení a napětí, takže se máme na co těšit v dalších fázích turnaje.