Ronaldovi neovlivnily oslavy, zatímco na ME postoupilo dalších tři týmy i přes dva slovenské góly.

Ronaldovi neovlivnily oslavy, zatímco na ME postoupilo dalších tři týmy i přes dva slovenské góly.

Kvalifikace ME 2024 ve fotbale pokračují a v této článku se podíváme na výsledky a tabulky ze skupin B, F a J.

Ve skupině B se utkala Nizozemsko s Francií a Francie zvítězila v poměru 2:1. Branky za Francii vstřelil Mbappé dvakrát, zatímco Hartman snížil pro Nizozemsko. Dalším zápasem bylo utkání mezi Irskem a Řeckem, které skončilo vítězstvím Řecka 2:0. Jakumakis a Masuras se stali střelci branek.

V tabulce skupiny B se momentálně nachází na prvním místě Francie s 18 body, následovaná Řeckem s 12 body. Třetí je Nizozemsko se 9 body a na posledním místě je Irsko s 3 body. Gibraltar zatím nemá žádné body.

Ve skupině F se střetla Rakousko s Belgii a Belgie vyhrála 3:2. Lukebakio se dvěma brankami a Lukaku jednou brankou zajistili vítězství Belgii. Laimer a Sabitzer se stali střelci branek pro Rakousko. Dalším zápasem bylo utkání mezi Estonskem a Ázerbájdžánem, které skončilo vítězstvím Ázerbájdžánu 2:0. Bajramov a Šejdajev z penalty se stali střelci branek.

V tabulce skupiny F se momentálně nachází na prvním místě Belgie s 16 body, následovaná Rakouskem s 13 body. Třetí je Švédsko se 6 body, čtvrté je Ázerbájdžán s 4 body a na posledním místě je Estonsko s 1 bodem.

Ve skupině J se utkalo Portugalsko se Slovenskem a Portugalsko vyhrálo 3:2. Ronaldo dvakrát skóroval z penalty a Ramos jednou, zatímco Hancko a Lobotka snížili pro Slovensko. Dalším zápasem bylo utkání mezi Islandem a Lucemburskem, které skončilo remízou 1:1. Óskarsson skóroval pro Island a Rodrigues vyrovnal pro Lucembursko. Posledním zápasem ve skupině J bylo utkání mezi Lichtenštejnskem a Bosnou a Hercegovinou, které skončilo vítězstvím Bosny a Hercegoviny 2:0. Rahmanovič a Stevanovič se stali střelci branek.

V tabulce skupiny J se momentálně nachází na prvním místě Portugalsko s 21 body, následované Slovenskem s 13 body. Třetí je Lucembursko s 11 body, čtvrtá je Bosna a Hercegovina s 9 body, pátý je Island s 7 body a na posledním místě je Lichtenštejnsko bez bodu.

Kvalifikace ME 2024 ve fotbale pokračují a týmy se snaží získat co nejlepší pozici v tabulkách. Budeme se těšit na další zápasy a sledovat, jak se situace ve skupinách bude vyvíjet.