Russell a Norris vedli v Montrealu, Verstappen triumfoval ve vodní ruletě v cíli.

Russell a Norris vedli v Montrealu, Verstappen triumfoval ve vodní ruletě v cíli.

V montrealském závodě ovlivněním deštěm za obhájcem titulu dojeli druhý Lando Norris v McLarenu a na třetí pozici George Russell v Mercedesu.

Vůbec se nedařilo Ferrari. Vítěz z předchozího podniku Charles Leclerc ani Carlos o Sainz junior závod nedokončili.

Aktualizujeme…

V neděli se konal závod Formule 1 v Montrealu, který byl poznamenán deštivým počasím. I přesto se podařilo vidět zajímavé souboje a dramatické momenty na trati.

Vítězem závodu se stal Max Verstappen z Red Bullu, který dokázal využít taktické chyby soupeřů a zajistil si tak první místo na stupních vítězů. Na druhém místě dojel Lando Norris z týmu McLaren, který ukázal skvělý výkon po celý víkend. Třetí místo obsadil George Russell z týmu Mercedes, který se také ukázal v dobrém světle.

Naopak tým Ferrari měl smůlu, když oba jezdci, Charles Leclerc a Carlos Sainz junior, nedokončili závod. To znamená velkou ztrátu bodů pro italský tým a zklamání pro fanoušky.

Závod v Montrealu ukázal, že i nepříznivé povětrnostní podmínky mohou přinést zajímavé a nečekané výsledky. Fanoušci se mohou těšit na další závody a sledovat, jak se bude vyvíjet boj o titul mistra světa v této sezóně.