Senators z Ottawy předvedli skvělý obrat a David Kubalík se opět oblékl do jejich dresu.

Senators z Ottawy předvedli skvělý obrat a David Kubalík se opět oblékl do jejich dresu.

Hokejový zápas mezi týmy Ottawa Senators a Nashville Predators nedopadl pro domácí tým z Ottawy příliš dobře. Už po dvou minutách hry nevyužili Senators nabídnutou přesilovku a v osmé minutě inkasovali první branku od Michaela McCarrona. Ve 17. minutě přidal další branku Phillip Tomasino a o minutu později uzavřel hororovou dvacetiminutovku Jakov Trenin.

Ve druhé třetině se brankářem Ottawy stal Joonas Korpisalo, který nahradil Madse Sogaarda. Tato změna gólmana nakopla Senators a po necelých šesti minutách hry snížil Drake Batherson. Ještě před polovinou zápasu se na rozdíl jediného gólu dostal Tim Stützle. Vyrovnání přišlo ve 38. minutě díky Brady Tkachukovi.

Ve třetí třetině už žádná branka nepadla a tak se zápas dostal do prodloužení. V 64. minutě se Predators dopustili chyby v úniku a byli potrestáni. Stützle nahrál Girouxovi, který prostřelil brankáře Juuseho Sarose a zajistil tak vítězství Senators.

Celkově skončil zápas výsledkem 4:3 pro Ottawu po prodloužení. Branky za domácí tým vstřelili Batherson, Stützle, Tkachuk a Giroux. Za Nashville se trefili McCarron, Tomasino a Trenin. Střely na branku byly poměrem 35:29 ve prospěch Ottawy. Zápas sledovalo 16 284 diváků.

Hvězdami zápasu byli vyhlášeni Giroux a B. Tkachuk z Ottawy a Tomasino z Nashvillu.