Série skončila, Pastrňák zaznamenal již 17 bodů.

Série skončila, Pastrňák zaznamenal již 17 bodů.

Boston Bruins porazili Dallas Stars v utkání NHL s výsledkem 3:2. Bruins byli ve střelecké aktivitě lepším týmem a po dvou třetinách vedli o dvě branky. Skóre otevřel John Beecher a na 2:0 zvýšil Mason Lohrei, oba hráči se v NHL prosadili poprvé v kariéře.

Stars snížili na 1:2 díky Wyattu Johnstonovi, ale Bruins si dvougólový náskok vzali zpět. Brad Marchand využil přesilovku po akci Davida Pastrňáka a Jamese van Riemsdyka a jeho trefa se ukázala jako vítězná. Dallas se 28 sekund před koncem základní hrací doby snažil vyrovnat, ale na to už nezbyl čas.

Boston si připsal již osmou výhru v této sezóně a momentálně vládne Východní konferenci. Dallas naopak zaváhal podruhé za sebou a je čtvrtý na Západě.

Další utkání mezi Columbus Blue Jackets a Florida Panthers skončilo vítězstvím Panthers 5:4 po prodloužení. Blue Jackets se museli obejít bez zraněného Davida Jiříčka a prohráli již čtvrtý z posledních pěti zápasů. Florida vedla již 3:0, ale Columbus se dokázal vrátit do zápasu a vyrovnal. V prodloužení rozhodl o výhře Panthers Carter Verhaeghe.

Další utkání mezi Toronto Maple Leafs a Tampa Bay Lightning skončilo vítězstvím Maple Leafs 6:5 po prodloužení. Toronto tak ukončilo sérii čtyř porážek. Nejlepší střelec ligy Auston Matthews vstřelil dva góly. Nikita Kučerov ani čtyřmi body neodvrátil prohru Lightning.

Zápas mezi Vancouver Canucks a Edmonton Oilers ještě probíhá a výsledek zatím není známý.