Sestini Hlaváčková ohlásila příchod své druhé dcery, růžová pofrčí dál.

Sestini Hlaváčková ohlásila příchod své druhé dcery, růžová pofrčí dál.

Ivana Hlaváčková, trojnásobná grandslamová vítězka a stříbrná olympijská medailistka ve čtyřhře, nedávno přivítala druhého potomka se svým manželem Fabriziem. Novou členkou rodiny se stala malá Bea, kterou pojmenovali podle svých představ. Ivana sdílela radostnou zprávu na sociálních sítích a prozradila, že se jim narodila holčička, jak mnozí správně tipovali.

Tříletá Isabelle tak má novou mladší sestru a celá rodina je nadšená z nového přírůstku. Ivana Hlaváčková je navíc opět těhotná, což oznámila během své návštěvy soutěže StarDance. Bývalá tenistka ukončila svou profesionální kariéru předloni v červenci během turnaje Livesport Prague Open, kde se rozloučila s tenisem po čtvrtfinálové prohře v deblu s Lucií Hradeckou.

Během svého rozloučení Ivana poděkovala všem, kteří se podíleli na její kariéře, a prozradila, že má za sebou nádhernou kariéru, o které nikdy neměla ani zdání. Její úspěchy na tenisových dvorcích již budou navždy zapsány do historie a její odhodlání a tvrdá práce inspirovala mnoho lidí po celém světě. Ivana Hlaváčková je skutečnou legendou tenisu a její rodina se nyní těší na novou kapitolu s malou Bea.