Siniaková omylem zasáhla Macháče do hlavy v mixu, což ho srazilo k zemi.

Siniaková omylem zasáhla Macháče do hlavy v mixu, což ho srazilo k zemi.

I když se o jejich startu hodně mluvilo, přece jen byli jedním ze dvou „mileneckých“ párů, který do smíšené čtyřhry nastoupil, rozhodně nepatřili k favoritům. Obzvlášť proti zkušené Tchajwance a 29. deblovému hráči světa z Polska.

O to víc si to ale na český pár na kurtu užíval a scénka z prvního setu jejich přístup jen potvrdila.

Favorité už vedli 4:2, když se Siniaková uprostřed výměny napřáhla k bekhendu a z pár metrů ho poslala přímo do hlavy svého přítele. 

Ten chvíli zůstal v předklonu, ale pak se teatrálně složil k zemi. Pobavil tím publikum i svou partnerku, která se vůbec nestrachovala, že by mu něco bylo a šla kolem něj klidně dál. 

I když dramatický tiebreak druhé sady prohráli a tím i celý zápas, rozloučili se na kurtu polibkem.

Siniaková se pak k incidentu vrátila na sociálních sítích. Do stories na Instagramu vložila záznam a přidala hashtag #prominzlato. 

I když už oba vypadli i ze singlových pavouků antukového grandslamu, v Paříži jsou stále ve hře v mužských a ženských čtyřhrách.

Macháč postoupil z prvního kola po boku Číňana Čang Č‘-čena a Siniaková spolu s Američankou Coco Gauffovou. 

Český tenista Jiří Veselý a jeho partnerka Kateřina Siniaková se nedávno stali předmětem pozornosti na antukovém grandslamu v Paříži. I když nebyli považováni za favority, jejich vystoupení ve smíšené čtyřhře bylo zajímavé.

Během zápasu proti zkušené tchajwanské a polské dvojici se stala nečekaná situace. Siniaková v průběhu výměny poslala bekhend přímo do hlavy svého partnera Veselého, který se následně teatrálně složil k zemi. Tato scénka pobavila nejen diváky, ale i samotné hráče.

I přes dramatický průběh zápasu a prohru ve druhém setu, se oba tenisté rozloučili na kurtu polibkem. Siniaková následně sdílela video z incidentu na svém Instagramu s hashtagem #prominzlato.

I když oba tenisté vypadli ze singlových soutěží, stále jsou ve hře v mužských a ženských čtyřhrách. Veselý postoupil z prvního kola po boku Číňana Čang Ťien-čena a Siniaková spolu s Američankou Coco Gauffovou.

Celý incident ukázal, že i na tenisovém kurtu může dojít k nečekaným a zábavným momentům. Ačkoliv se jednalo o komickou situaci, ukázala se také síla partnerského souznění mezi oběma hráči.