Škrt v české kolonii Bostonu: Klub zařadil Zbořila mezi volné hráče.

Škrt v české kolonii Bostonu: Klub zařadil Zbořila mezi volné hráče.

Tento článek se zaměřuje na hráče NHL jménem Boston. Boston byl vybrán jako třináctý hráč prvního kola draftu v roce 2015. Po třech sezónách strávených v juniorské lize QMJHL se přesunul mezi farmu v Providence a první tým.

Boston dosud odehrál 76 zápasů v NHL, ve kterých zaznamenal jeden gól a 15 asistencí. Tento mladý hráč se stále rozvíjí a získává cenné zkušenosti na nejvyšší úrovni hokeje.

V této sezóně také působil ve 19 zápasech AHL, kde si připsal sedm asistencí. Tato bilance naznačuje jeho schopnost přispět k úspěchu týmu i na nižší úrovni soutěže.

Boston je talentovaný hráč s velkým potenciálem. Jeho schopnost přispět k ofenzivě týmu je zřejmá, ačkoli jeho počet gólů je zatím relativně nízký. S dalším rozvojem a zkušenostmi se očekává, že se bude stávat důležitou součástí týmu a přinese více bodů.

Je zajímavé sledovat, jak se Boston bude dále vyvíjet a jaký vliv bude mít na výkony svého týmu. S jeho talentem a pracovitostí je možné, že se stane klíčovým hráčem v budoucnosti.

Pro fanoušky Bostona je to jistě vzrušující sledovat jeho kariéru a vidět, jak se vyvíjí jako hráč. Doufejme, že bude pokračovat ve svém růstu a přinášet radost fanouškům svými výkony na ledě.