Slavia poráží Spartu 2:0 díky Zafeirisově nádherné střele k tyči

Slavia poráží Spartu 2:0 díky Zafeirisově nádherné střele k tyči

Sledujte on-line přenos z utkání 11. kola fotbalové Chance Ligy mezi Slavií Praha a Spartou Praha.

Dnes se konalo velké fotbalové utkání mezi pražskými rivaly Slavií Praha a Spartou Praha v rámci 11. kola Chance Ligy. Zápas skončil vítězstvím Slavie 2:0 a jedním z hrdinů utkání byl záložník Zafeiris, který skóroval nádhernou střelou k tyči a přidal druhý gól pro domácí tým.

Slavia Praha, která hraje na svém domácím stadionu, se prezentovala agresivní hrou a od začátku si vytvářela šance. Spartě se nedařilo prosadit a bránit se proti tlaku soupeře. Ve druhém poločase pak přišel okamžik Zafeirise, který se prostřelil obranou Sparty a umístil míč do sítě.

Celé utkání bylo napínavé a diváci se mohli těšit na kvalitní fotbalovou podívanou. Slavia si tak upevnila své postavení v čele tabulky a Spartě zůstává pouze doufat v lepší výsledky v dalších zápasech.

Pokud jste nemohli být přítomni na stadionu, měli jste možnost sledovat on-line přenos zápasu a podpořit svůj oblíbený tým. Fotbalové derby mezi Slavií a Spartou vždy přitahuje pozornost fanoušků a je jedním z největších sportovních událostí v České republice.

Gratulujeme týmu Slavie k vítězství a těšíme se na další vzrušující fotbalové zápasy v rámci Chance Ligy.