Slavia porazila Rapid Vídeň v přípravném zápase díky gólům nováčků.

Slavia porazila Rapid Vídeň v přípravném zápase díky gólům nováčků.

Všechny branky Pražanů daly nové tváře v přípravě prvního týmu. Skóre otevřel v 18. minutě navrátilec z hostování Fila, ke kterému propadl na zadní tyč Masopustův centr. V 56. minutě zvýšil po individuální akci Vorlický a v závěru přidal pojistku Chaloupek, jenž stejně jako Fila hrál ještě v minulé sezoně za Teplice.

Slavii čeká v Rakousku ještě úterní duel s Podbrezovou, u níž dnes nečekaně skončil na vlastní žádost český trenér Roman Skuhravý, a 13. července zápas se Žilinou.

Přípravné fotbalové utkání Bad Leonfeldenu (Rakousko):

Slavia Praha – Rapid Vídeň 3:0 (1:0)

Branky: 18. Fila, 56. Vorlický, 88. Chaloupek.

Sestava Slavie:

I. poločas: Kinský – Chaloupek, Ogbu (41. Halinský), Bořil – Masopust (41. Trédl), Prebsl, Dominik Pech, Diouf – Jurečka, Fila, Wallem.

II. poločas: Kinský – Halinský, Konečný, Chaloupek – Trédl, Bužek, Zmrzlý, Diouf – Botos (89. Dominik Pech), Van Buren, Vorlický (82. Prebsl). Trenér: Trpišovský.

Slavia v přípravě přejela Rapid Vídeň. Všechny její góly dali nováčci

Ve svém posledním přípravném utkání v Rakousku Slavia Praha porazila Rapid Vídeň 3:0. Všechny branky padly na konto nových hráčů týmu, což je skvělý signál pro nadcházející sezónu.

První branku zápasu vstřelil v 18. minutě navrátilce z hostování Fila, který se prosadil po centr Masopusta. Ve druhém poločase zvýšil na 2:0 po individuální akci Vorlíček a závěrečnou pojistku přidal Chaloupek.

Slavii nyní čeká další přátelské utkání s Podbrezovou, které se odehraje v úterý. Trenér Roman Skuhravý se rozhodl ukončit dnešní zápas na vlastní žádost a tým se připravuje na další soupeře.

Sestava Slavie proti Rapidu Vídeň:
I. poločas: Kinský – Chaloupek, Ogbu, Bořil – Masopust, Prebsl, Dominik Pech, Diouf – Jurečka, Fila, Wallem.
II. poločas: Kinský – Halinský, Konečný, Chaloupek – Trédl, Bužek, Zmrzlý, Diouf – Botos, Van Buren, Vorlíček. Trenér: Trpišovský.

Slavia Praha se tak připravuje na nadcházející sezónu a fanoušci mohou být nadšení z výkonu nových posil, které se již teď ukazují jako klíčové hráče týmu.