Slavná lyžařka Lindsey Vonn oslaví 40. narozeniny a plánuje comeback s odvážnými outfity, hvězdnými partnery a mnoha medailemi.

Slavná lyžařka Lindsey Vonn oslaví 40. narozeniny a plánuje comeback s odvážnými outfity, hvězdnými partnery a mnoha medailemi.

Projděte si kariéru sportovní hvězdy, která v minulosti uhranula fanoušky nejen výkony na sjezdovce.

Lindsey Vonn, americká lyžařka, slaví letos 40. narozeniny a připravuje se na svůj comeback do světa sportu. Vonnova kariéra je plná úspěchů a rekordů, které ji zařazují mezi nejlepší lyžařky v historii.

Vonn začala s lyžováním ve velmi mladém věku a brzy se propracovala mezi špičku světového lyžování. Její první velký úspěch přišel v roce 2008, kdy vyhrála Světový pohár ve sjezdu. Od té doby získala celkem 82 vítězství ve Světovém poháru, což je druhý nejlepší výsledek v historii ženského lyžování.

Vonn se také stala olympijskou šampionkou, když vyhrála zlatou medaili ve sjezdu na Zimních olympijských hrách v roce 2010. Celkem získala 3 olympijské medaile a 7 medailí z mistrovství světa.

Mimo své sportovní úspěchy se Vonn stala také mediální osobností. Její vztah s golfovým hráčem Tigerem Woodsem ji dostal do titulků bulvárních médií a její odvážné outfity na červeném koberci ji udělaly ikonou módy.

Po několika zraněních a operacích se Vonn rozhodla ukončit svou profesionální kariéru v roce 2019. Nicméně se nyní chystá vrátit se do světa sportu jako komentátorka a poradkyně pro mladé lyžaře.

Lindsey Vonn je bezesporu jednou z nejvýznamnějších postav ve světě lyžování a její comeback bude jistě sledován s velkým zájmem fanoušků po celém světě.