Sparta a Liberec remizovali bez branek, domácí měli první šanci, Tuciho hlavička minula branku.

Sparta a Liberec remizovali bez branek, domácí měli první šanci, Tuciho hlavička minula branku.

Sledujte on-line přenos z utkání 12. kola fotbalové Chance Ligy mezi Spartou Praha a Slovanem Liberec.

Dnes se konalo utkání mezi týmy Sparty Praha a Slovan Liberec v rámci 12. kola fotbalové Chance ligy. Zápas skončil remízou 0:0, přičemž oba týmy měly své šance na vstřelení gólu.

Sparta Praha, hrající na domácím hřišti, se snažila o aktivní hru a vytvořila si několik šancí. Jedna z největších příležitostí přišla v prvním poločase, kdy Tuciho hlavička mířila mimo branku. Domácí tým se snažil o tlak na obranu soupeře, ale nedokázal proměnit své šance.

Slovan Liberec se naopak snažil hrát spíše defenzivně a využívat rychlých protiútoků. I přes to měl několik nebezpečných situací, ale nedokázal je proměnit ve vstřelený gól.

Celkově bylo utkání vyrovnané a oba týmy si zaslouží uznání za bojovnost a snahu. Remíza 0:0 je spravedlivým výsledkem a oba týmy si z něj odnáší jeden bod.

Pokud jste nemohli sledovat zápas živě, můžete si přečíst podrobnosti o průběhu utkání a sledovat záznamy na internetu. Fotbalová Chance liga nabízí napínavé zápasy a zajímavé momenty, které stojí za to sledovat. Buďte u toho příště taky!