Sparta podle Priskeho prokazuje svou sílu i na venkovních zápasech, bez ohledu na soupeře Karviná nebo Galatasaray.

Sparta podle Priskeho prokazuje svou sílu i na venkovních zápasech, bez ohledu na soupeře Karviná nebo Galatasaray.

Kvalitu tureckého mistra Galatasaraye považuje dánský kouč za úžasnou. Tuto skutečnost prohlásil na tiskové konferenci před zápasem. Galatasaray je vynikajícím evropským týmem, který se účastnil Ligy mistrů a v turecké lize dominuje spolu s Fenerbahce. Je ve velmi dobré formě a bude to těžký zápas. Dánský kouč si uvědomuje, že jeho tým je outsiderem, ale věří, že si zaslouží uspět.

Pohárové zápasy si trenér Priske užívá a přiznává, že jsou odlišné od ligových utkání. V takových zápasech rozhodují detaily a kvalita hráčů Galatasaraye je výjimečná. Sparta musí být po celých 90 minut naplno soustředěná, aby si odvezla dobrý výsledek.

Sparta Praha před zápasem s Galatasarayem odehrála první soutěžní duel od prosince. Trenér Priske je rád, že tým měl možnost si zahrát před dvojzápasem s tureckým soupeřem. Připrava na zápas se podle něj povedla a fyzická kondice hráčů je dobrá. Tým se těší na zápas, který bude záviset na jejich výkonu a přístupu.

Galatasaray je týmem s významnými hráči, jako je bývalý hráč Interu Milán a PSG Mauro Icardi nebo nejlepší střelec Neapole Dries Mertens. Trenér Priske si je vědom kvality soupeře, ale tvrdí, že příprava na zápasy je stejná bez ohledu na to, proti komu hrají.

Trenér Priske má pozitivní vzpomínky na Istanbul, kde již hrál jako hráč i trenér. Město je podle něj skvělé pro fotbal a atmosféra na stadionu Galatasaraye bude úžasná. Odveta se bude hrát v Praze ve čtvrtek.