Sparta se snažila vyrovnat, ale Liverpool zvítězil 1:0, Haraslín měl šanci na vyrovnání.

Sparta se snažila vyrovnat, ale Liverpool zvítězil 1:0, Haraslín měl šanci na vyrovnání.

Sledujte on-line přenos z úvodního utkání osmifinále fotbalové Evropské ligy mezi Spartou Praha a Liverpoolem.

Dnes večer se odehrálo první utkání osmifinále fotbalové Evropské ligy mezi Spartou Praha a Liverpoolem. Zápas skončil vítězstvím Liverpooelu 1:0, přestože domácí tým sahal po vyrovnání a měl několik šancí na gól.

Sparta Praha začala zápas aktivně a snažila se hrát ofenzivní fotbal. Avšak Liverpoool se postavil obranně a dokázal využít své rychlosti a technické dovednosti k vytvoření šancí. V prvním poločase se oba týmy snažily o gólový zásah, ale žádný z nich se nepodařilo skórovat.

Ve druhém poločase Liverpoool zvýšil tlak a v 74. minutě se jim podařilo skórovat gól. Po rychlém protiútoku dokázal Diogo Jota prostřelit brankáře Sparty a poslat svůj tým do vedení. Sparta se snažila odpovědět, ale nedokázala proměnit své šance na vyrovnání. Nejblíže byl slovenský útočník Robert Haraslín, který měl tutovku, ale bohužel ji neproměnil.

Celkově byl zápas vyrovnaný a diváci viděli zajímavé a napínavé momenty na obou stranách. Liverpoool si odnáší vítězství 1:0 do odvety na svém hřišti. Sparta bude muset v odvetě ukázat svou sílu a pokusit se o obrat.

Sledujte další zápasy Evropské ligy a buďte s námi naživu!