Stříbrná medailistka z Paříže nyní podniká v čínské restauraci

Stříbrná medailistka z Paříže nyní podniká v čínské restauraci

Osmnáctiletá gymnastka se v Paříži blýskla na kladině, kde se dokázala vetřít na stupně vítězů mezi italské rivalky Alici D’Amatovou a Manilu Espositovou.

Stříbrný úspěch jí však hlavu nijak nezamotal a po návratu do rodného Cheng-jangu se hned zase zapojila do provozu rodinné restaurace.

Užaslí návštěvníci bistra ve druhém největším městě provincie Chu-nan překvapeně zírali, kdo jim to v oficiální soupravě čínských olympioniků nese tradiční polévku či jiná jídla.

Video, na kterém Čou Ja-čchin obsluhuje hosty, se rychle stalo hitem sociálních sítí a uživatelé ocenili, jak gymnastka i přes sportovní úspěch zůstala pokorná a přiložila ruku k dílu.

Podívejte se, jak Čou Ja-čchin kmitá v rodinné restauraci:

Osmnáctiletá gymnastka Čou Ja-čchin nedávno zazářila na olympijských hrách v Paříži, kde získala stříbrnou medaili na kladině. Po návratu domů do čínského města Cheng-jang se však hned vrátila k běžnému životu a začala pracovat v rodinné restauraci.

Navštěvníci bistra ve městě Chu-nan byli překvapeni, když zjistili, že je obsluhuje známá olympionička. Čou Ja-čchin se nejen postarala o tradiční čínské polévky, ale také podávala další jídla hostům. Video z restaurace rychle obíhá sociální sítě a uživatelé si chválí, jakým způsobem se gymnastka i přes svůj sportovní úspěch zachovala skromně a s pokorou.

Tato skvělá sportovkyně ukazuje, že i přes slávu a úspěch na mezinárodní scéně je důležité zůstat spojený se svými kořeny a nezapomenout na rodinné hodnoty. Její příběh je inspirací pro mnoho lidí a ukazuje, že i ti nejlepší sportovci mohou zůstat skromní a pokorní.

Čou Ja-čchin je skvělým příkladem toho, jak lze skloubit sportovní kariéru s běžným životem a prací v rodinném podniku. Její oddanost a pokora jsou obdivuhodné a inspirující pro všechny, kteří ji sledují.