Strýcová oznámila radostnou novinu: Čeká druhé dítě, sdílí fotku z pláže

Strýcová oznámila radostnou novinu: Čeká druhé dítě, sdílí fotku z pláže

Radostnou zprávu oznámila na svém instagramu. K fotce na pláži napsala komentář: „Víťa bude velký brácha“ s odkazem na svého dvouletého syna Vincenta.

Definitivní tečku za svojí kariérou udělala začátkem září v New Yorku. Po boku Santiaga Gonzáleze prohrála v mixu na US Open s párem Šibaharaová, Pavić 4:6, 6:7.

Ještě předtím se ale rozloučila s domácími fanoušky na turnaji WTA na pražské Spartě, kde po posledním zápase běžely na obrazovce momenty z její úspěšné kariéry.

„Musím říct, že jsem plakala. Hrozně jsem se snažila, abych přímo nepropukla v pláč. Kousala jsem se do rtu. Během videa to na mě hodně šlo. O to víc, když jsem držela syna. Od turnaje je to hrozně hezké, že připravili takové překvapení,“ řekla tehdy v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

Tato radostná zpráva potěšila fanoušky a přátelé tenistky. Všichni se těší na přírůstek do rodiny a přejí jí mnoho štěstí.

Na US Open se Karolína Plíšková rozloučila s profesionálním tenisem. Její kariéra byla plná úspěchů a významných momentů. Plíšková se stala světovou jedničkou v žebříčku WTA, vyhrála 16 turnajů ve dvouhře a 5 ve čtyřhře. Jejím největším úspěchem bylo dosažení finále US Open v roce 2016.

Plíšková se vždy vyznačovala tvrdým servisem a silnými údery z obou stran. Její hra byla velmi agresivní a rychlá, což jí přineslo mnoho vítězství. Byla také známá svou vyrovnaností a klidem na kurtech.

Po ukončení kariéry se Plíšková chce věnovat rodině a novým výzvám. Bude se starat o svého syna Vincenta a připravovat se na příchod druhého dítěte. Její fanoušci ji podporují a těší se na další kapitoly jejího života.

Karolína Plíšková je jednou z nejúspěšnějších českých tenistek v historii. Její úspěchy a talent ji přinesly mezinárodní uznání a respekt. Je vzorem pro mnoho mladých tenistů a inspirací pro všechny, kteří chtějí dosáhnout svých snů.

Děkujeme Karolíně Plíškové za její skvělou kariéru a přejeme jí hodně štěstí a radosti v dalším životě. Její příběh je inspirativní a ukazuje, že s tvrdou prací a odhodláním je možné dosáhnout velkých úspěchů.