Svatba Pastrňáka a jeho švédské partnerky v Chorvatsku po šesti letech vztahu

Svatba Pastrňáka a jeho švédské partnerky v Chorvatsku po šesti letech vztahu

Dva měsíce po zlatém mistrovství světa v Praze prožil útočník Bostonu radostnou událost také v osobním životě.

Na chorvatském ostrově Hvar si osmadvacetiletý hokejista vzal za ženu Rebeccu Rohlssonovou, s níž tvoří pár od roku 2018 a společně vychovávají roční dceru Freyu Ivy.

Mezi svatebními hosty nechyběli ani Pastrňákovi spoluhráči z domácího šampionátu Petr Mrázek, Radko Gudas a Pavel Zacha nebo další hokejisté Jakub Voráček, David Krejčí nebo Kanaďan Brad Marchand.

Před pár dny časopis Forbes uvedl, že Pastrňák je nejlépe placeným českým sportovcem. Hvězda Bostonu a člen zlatého reprezentačního týmu na letošním MS vydělal za uplynulou sezonu 310 milionů korun.

David Pastrňák, český hokejový útočník hrající za tým Boston Bruins, nedávno prožil další radostnou událost ve svém životě. Dva měsíce po zlatém mistrovství světa v Praze si na chorvatském ostrově Hvar vzal za manželku švédskou partnerku Rebeccu Rohlssonovou. Pár spolu vychovává roční dceru Freyu Ivy a jsou spolu od roku 2018.

Svatební obřad se konal na malebném ostrově v přítomnosti blízkých přátel a rodiny, mezi kterými nechyběli ani Pastrňákovi spoluhráči z hokejového týmu. Mezi hosty byli například Petr Mrázek, Radko Gudas, Pavel Zacha, Jakub Voráček, David Krejčí nebo Brad Marchand.

Pastrňák nedávno získal titul nejlépe placeného českého sportovce podle časopisu Forbes. Za minulou sezonu si vydělal impozantní sumu 310 milionů korun, což svědčí o jeho úspěchu jak na ledě, tak mimo něj.

Tato svatba byla pro Davida Pastrňáka a jeho partnerku dalším důležitým milníkem v jejich životě a přejeme jim do budoucna jen to nejlepší.