Týmy Slovinců a Dánů postupují díky třem remízám, Srbové vypadli z Eura

Týmy Slovinců a Dánů postupují díky třem remízám, Srbové vypadli z Eura

Podrobnosti připravujeme.

Na nedávném fotbalovém mistrovství Evropy se odehrála zajímavá skupina, ve které se střetli týmy Slovinska, Dánska a Srbska. Tato skupina byla pozoruhodná tím, že všechny tři týmy postoupily do další fáze turnaje pouze díky remízám.

Slovinsko a Dánsko se probojovaly do osmifinále s pouhými třemi body z remíz a nulovým rozdílem ve skóre. Slovinci se utkali s favorizovaným týmem Španělska, zatímco Dánové narazili na Wales. Obě týmy však nakonec prohrály a jejich cesta na Euru skončila.

Naopak Srbsko, které skončilo ve skupině s jedním bodem z tří remíz, se muselo rozloučit s turnajem již po skončení základní skupiny. Srbský tým bojoval s Portugalskem, Švédskem a Polskem, ale nedokázal se probojovat do další fáze.

I když výsledky těchto týmů nebyly tak úspěšné, určitě se jednalo o zajímavou a vyrovnanou skupinu, která přinesla spoustu napětí a dramatických momentů na fotbalovém poli. Fans mohou být jisti, že i přes neúspěch těchto týmů, budou mít stále co sledovat a těšit se na další fotbalové akce.