Vaněček se 23 zákroky podílel na vítězství New Jersey nad Chicagem.

Vaněček se 23 zákroky podílel na vítězství New Jersey nad Chicagem.

Článek se zaměřuje na výsledky a události z posledních zápasů v NHL. V prvním zápase se Devils utkali s týmem Chicago a vyhráli 4:2. Klíčovou roli v tomto vítězství sehrál slovenský obránce Šimon Nemec, který zaznamenal gól a asistenci. Toto byl pro něj druhý dvoubodový zápas v kariéře v NHL. Oba týmy přišly o své ofenzivní tahouny – Connor Bedard z New Jersey nedohrál zápas po tvrdém zákroku a Jack Hughes odstoupil po pádu ze závěru druhé třetiny.

Ve druhém zápase se Carolina utkala s Washingtonem. Po první třetině prohrávala 0:2, ale poté otočila vývoj zápasu a vyhrála 6:2. Obrat Hurricanes přišel ve třetí třetině, když vstřelili pět branek. Třemi body se podíleli na vítězství Sebastian Aho, Brent Burns a Andrej Svečnikov.

V dalším zápase se Anaheim utkalo s Winnipegem a prohrálo 1:3. Hvězdou zápasu se stal obránce Morrissey z Winnipegu, který zaznamenal gól a asistenci. Nejlepším hráčem Anaheimu byl McTavish, který vstřelil jediný gól svého týmu.

Článek také uvádí aktuální tabulky v jednotlivých divizích. V Atlantické divizi vedou Boston a Florida, ve Východní konferenci je na prvním místě NY Rangers. V Centrální divizi je nejlepší Winnipeg a ve Pacifické divizi Vancouver.

Celkově článek poskytuje informace o nedávných událostech v NHL a dává čtenářům přehled o aktuálním stavu v lize.