Vejmelka udržel čisté konto proti San Jose a nepustil žádnou střelu na svou branku

Vejmelka udržel čisté konto proti San Jose a nepustil žádnou střelu na svou branku

Arizona Coyotes zaznamenali druhé vítězství za sebou, když porazili týmy San Jose Sharks a Buffalo Sabres. V obou zápasech vynikl český brankář Josef Vejmelka, který si připsal pátou nulu v NHL. Vejmelka také ukončil sérii osmi proher za sebou. Arizona se momentálně nachází na osmém místě v tabulce Západní konference, zatímco Buffalo je čtrnácté na Východě.

Další český hráč, obránce David Jiříček, asistoval při prohře týmu Columbus Blue Jackets s New Jersey Devils. Jiříček tak poprvé v NHL bodoval ve dvou zápasech za sebou. Jeho tým však prohrál 6:3, přičemž Devils zaznamenali osmou výhru z posledních deseti zápasů.

Hokejisté Dallas Stars zaváhali po dvou výhrách a prohráli s týmem St. Louis Blues 4:3 v prodloužení. Český hráč Radek Faksa připravil dvě branky a David Jiříček také bodoval podruhé za sebou.

V ostatních zápasech NHL zaznamenali vítězství týmy Minnesota Wild, New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens, Philadelphia Flyers, Nashville Predators, Winnipeg Jets, Calgary Flames, Florida Panthers a Los Angeles Kings.