Vémola odmítá kritiku ohledně soupeře s nízkou úrovní, jehož jméno však nezná; Kincl se mu posmíval.

Vémola odmítá kritiku ohledně soupeře s nízkou úrovní, jehož jméno však nezná; Kincl se mu posmíval.

Výmolova soupeře bude argentinský zápasník Lucas Alsina. Tato informace vyvolala reakci od Patrika Kincla, který se vyjádřil na svém instagramovém účtu. Kincl napsal, že Alsina je slabý soupeř a že Výmola by měl bojovat s někým lepším. Výmola však naopak tvrdí, že Alsina je důležitou součástí jeho přípravy na titulový zápas s Langrem a že ho nemůže podcenit.

Výmola se však nemůže dovolit riskovat, zejména před obhajobou titulu v polotěžké váze a následnou odvetou s Attilou Véghem. Výmola cítí velký tlak a říká, že nemůže prohrát.

V pátečním zápase bude Jonas Magard obhajovat svůj titul proti brazilci Felipe Limovi. Tito dva zápasníci se již téměř poprali na tiskové konferenci Oktagon Time a od té doby si navzájem vyměňují výzvy na sociálních sítích.

V hlavním předzápase večera se bude konat „Souboj o Kincla“. Vítěz duelu mezi Pirátem Krištofičem a Polákem Bryczekem bude bojovat o titul střední váhy.

V sobotu se pak uskuteční hlavní zápas mezi držitelem pásu pěrové divize Mate Sanikidzem a Losene Keitou. Keita se chce stát druhým doublechampem v historii.