Vémola utrpěl rychlý a překvapivý knockout od Krištofiče během dvou minut

Vémola utrpěl rychlý a překvapivý knockout od Krištofiče během dvou minut

Bojan Veličković zvítězil nad Andreasem Michailidisem v hlavním zápase akce Oktagon 51 a získal prémii ve výši 300 000 eur. Piotr Wawrzyniak se stal prozatímním šampionem organizace ve střední váhové kategorii poté, co porazil Vlasta Čepu.

Karlos Vémola, který byl považován za favorita sázkových kanceláří, neuspěl ve svém zápase proti Krištofičovi. Vémola nedokázal přenést boj na zem, kde je silný, a utrpěl tvrdé KO v čase 1:48. Po zápase Krištofič prohlásil, že vítězství nad Vémolou je pro něj velkou satisfakcí, protože je Vémola legendou MMA scény v Česku i na Slovensku.

Slovák Krištofič před zápasem tvrdil, že Vémolu knockoutuje již v prvním kole a nakonec se mu to podařilo. Krištofič prohrál tři ze čtyř předchozích zápasů a nevěřil, že může v Praze uspět. Je rád, že nevzdal a i přes demotivaci po prohře s Bryczekem se cítí šťastný.

Další český bojovník Daniel Škvor porazil na body Němce Martina Zawadu a Radek Roušal vybodoval Kalluma Parkera z Velké Británie. Magda Šormová a Tomáš Fiala své zápasy prohráli.