Video: Brankář udělal historický zákrok a zapsal se do historie NHL

Video: Brankář udělal historický zákrok a zapsal se do historie NHL

Gustavsson se zapsal do historie v nočním zápase proti St. Louis, když vstřelil nečekaný gól. Stalo se to ve třetí třetině, kdy gólman Minnesoty využil soupeřovy chyby a přesnou střelou poslal puk přes celé kluziště do prázdné branky, čímž zpečetil vítězství hostujícího týmu 4:1.

Pro švédského brankáře to byl jeden z vrcholů jeho kariéry, protože gólmanům se jen zřídka podaří skórovat. „Teď bych měl být součástí schůzek pro přesilovky,“ prohlásil s úsměvem 26letý brankář.

Gustavsson navíc podal vynikající výkon i v brankovišti, když zlikvidoval několik nebezpečných pokusů hráčů St. Louis, a přispěl tak k jasnému vítězství Minnesoty.

Výjimečný okamžik se odehrál v nočním zápase NHL, kdy se švédský brankář Gustavsson zapsal do historie tím, že vstřelil gól. Tato událost se stala ve třetí třetině zápasu proti týmu St. Louis. Brankář Minnesoty využil chyby soupeře a precizní střelou poslal puk přes celé kluziště do prázdné branky, čímž pečetil vítězství hostujícího týmu 4:1.

Pro Gustavssona to byl nejen nečekaný moment, ale také jeden z vrcholů jeho kariéry. Brankářům se jen zřídka podaří skórovat, a tak si tento okamžik nesmírně užil. S úsměvem na tváři prohlásil, že by se teď měl stát součástí schůzek pro přesilovky.

Navíc Gustavsson podal skvělý výkon i v brankovišti, kde zlikvidoval několik nebezpečných pokusů hráčů St. Louis. Jeho výkon tak přispěl k jasně stanovenému vítězství týmu Minnesoty.

Tento neobvyklý moment si jistě zaslouží pozornost a bude ještě dlouho vzpomínán jak fanoušky, tak samotným hráčem Gustavssonem.