Vondroušová a její krajanky se angažují v obhajobě tetování v tenise u mužů

Vondroušová a její krajanky se angažují v obhajobě tetování v tenise u mužů

České tenistky patří k nejvýraznějším milovnicím tetování na ženském tenisovém okruhu

Tetování se stalo v posledních letech velmi populárním a módním jevem, který oslovuje lidi různých věkových skupin a profesí. A není tomu jinak ani mezi tenistkami. České tenistky se v tomto ohledu vyznačují a patří mezi nejvýraznější milovnice tetování na ženském tenisovém okruhu.

Jednou z nejznámějších českých tenistek s tetováním je Karolína Plíšková. Na jejím těle najdeme několik tetování, která jí dodávají osobitý a originální vzhled. Nejznámějším z nich je bezpochyby velké tetování na jejím levém stehně, které zobrazuje květinový motiv. Dalšími tetováními na jejím těle jsou například nápis „Believe“ na zápěstí nebo malý motiv na prstu.

Další českou tenistkou, která se nebojí zdobit své tělo tetováním, je Petra Kvitová. Na jejím levém předloktí najdeme velké tetování, které zobrazuje květinový motiv a nápis „Courage“ (Odvaha). Toto tetování je pro ni velmi významné, protože symbolizuje její sílu a odhodlání po zranění ruky, které utrpěla při napadení v roce 2016.

Další českou tenistkou, která se nebojí vyjádřit svou osobnost a styl tetováním, je Markéta Vondroušová. Na jejím těle najdeme několik tetování, která jí dodávají jedinečný vzhled. Jedním z nejznámějších tetování na jejím těle je nápis „Dream big“ (Sní o velkém) na jejím předloktí. Dalšími tetováními jsou například malé motivy na prstech nebo na kotníku.

Tetování se stalo pro mnoho tenistek způsobem, jak vyjádřit svou osobnost, zájmy nebo důležité životní hodnoty. Pro některé je to také způsob, jak se odlišit od ostatních a vytvořit si unikátní image. Tetování se stalo součástí jejich identity a často je spojeno s určitými momenty nebo událostmi v jejich životě.

Je zajímavé sledovat, jak se české tenistky odváží vyjádřit svou osobnost a styl tetováním. Jejich tetování jsou nejen krásným uměleckým dílem, ale také připomínkou jejich odhodlání, síly a vůle. Ať už je to květinový motiv, nápis nebo malý symbol, tetování na těle českých tenistek je jedinečné a výrazné.