Vrána přispěl k vítězství St. Louis, Rouskovi se nepodařil první zápas v sezoně

Vrána přispěl k vítězství St. Louis, Rouskovi se nepodařil první zápas v sezoně

St. Louis Blues zaznamenali vítězství nad týmem New Jersey Devils v utkání NHL. V první polovině druhé třetiny se St. Louis dostalo do vedení 2:0 díky dvěma gólům. Jake Neighbours otevřel skóre v 27. minutě a Kevin Hayes zvýšil náskok o necelé tři minuty později. Hayes se na vítězství podílel také dalšími dvěma body – dvěma góly a jednou asistencí.

Devils se ještě před druhou přestávkou snížili na 1:2 díky gólu Curtise Lazara, ale ve snaze o vyrovnání obdrželi v závěru dvě branky a utkání prohráli. Tým New Jersey přitom předtím vyhrál tři zápasy za sebou. Nejproduktivnější hráč ligy Jack Hughes opustil utkání poté, co v první třetině narazil ramenem do mantinelu a nevrátil se na led. Rozsah jeho zranění bude znám až po vyšetření.

Buffalo Sabres nezvládlo utkání proti Philadelphia Flyers a prohrálo 1:5. Flyers vstřelili dvě branky již v úvodních 91 sekundách hry a v průběhu druhé třetiny přidali další gól, čímž definitivně rozhodli o své výhře. Henri Jokiharju sice snížil na 1:4, ale to bylo z pohledu Sabres nedostatečné. Louie Belpedio, obránce Flyers, vstřelil svůj první gól v NHL po dlouhých 2036 dnech od svého debutu v lize.

Výsledky zápasů NHL:

St. Louis Blues – New Jersey Devils 4:1

Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 1:5