Výkon Mrázka zastavil Pastrňáka, ale Zach ho přemohl. Dostál a Vaněček vynikli.

Výkon Mrázka zastavil Pastrňáka, ale Zach ho přemohl. Dostál a Vaněček vynikli.

Lukáš Dostál se stal hrdinou utkání mezi týmy Columbus Blue Jackets a Anaheim Ducks v rámci úterního programu NHL. Dostál chytil celkem 35 střel a pomohl tak Anaheimu k vítězství 3:2 v prodloužení. Za svůj výkon byl vyhlášen první hvězdou zápasu.

Dalším úspěšným brankářem byl Vítek Vaněček, který pomohl týmu New Jersey Devils k vítězství 5:2 nad Montreal Canadiens. Vaněček zaznamenal 27 zákroků a přispěl tak k úspěchu svého týmu.

Filip Chytil přispěl dvěma asistencemi k výhře týmu New York Rangers 3:1 nad Calgary Flames. Filip Hronek zase asistoval u rozhodující branky týmu Vancouver Canucks, který porazil Nashville Predators 3:2.

V zápase mezi týmy Boston Bruins a New Jersey Devils otevřel skóre Pavel Zacha ve 24. minutě. Ostatní dvě branky vstřelil tým Boston Bruins během 56 sekund v úvodu třetí třetiny. Tým Boston Bruins si udržel neporazitelnost a vyrovnal tak nejlepší start sezony v klubové historii.

Lukáš Dostál si připsal druhé vítězství v letošní sezóně a jeho úspěšnost zásahů dosáhla nad 91 procent. V zápase proti Columbus Blue Jackets inkasoval obě branky z levého kruhu. Za tým Anaheim Ducks vyrovnali Ryan Strome a Brett Leason a o vítězství v prodloužení rozhodl Frank Vatrano.

Vítek Vaněček také zaznamenal druhé vítězství v letošní sezóně. V zápase proti Montreal Canadiens inkasoval pouze jeden gól z dorážky Justina Barrona a v dalším průběhu utkání už na něj soupeři nedokázali skórovat. Hlavními strůjci úspěchu týmu New Jersey Devils byli Tyler Toffoli, který zaznamenal hattrick, a Jack Hughes, který přispěl čtyřmi asistencemi.

Celkově byl úterní program NHL plný zajímavých momentů a skvělých výkonů hráčů. Těšíme se na další zápasy a na to, co nám sezóna ještě přinese.