Vyprodaný baseballový stadion a přesvědčivé vítězství. Hokejisté Seattlu si užili úžasnou atmosféru.

Vyprodaný baseballový stadion a přesvědčivé vítězství. Hokejisté Seattlu si užili úžasnou atmosféru.

Hokejový brankář Joey Daccord se stal hrdinou zápasu, ve kterém jeho tým Seattle Kraken porazil Vegas Golden Knights 3:0. Daccord vychytal čisté konto, když zlikvidoval všech 35 střel, které na něj soupeři vyslali. Bylo to již druhé čisté konto, které Daccord v letošním ročníku NHL předvedl.

Zápas se odehrál na stadionu baseballového týmu Seattle Mariners a přilákal více než 47 tisíc diváků. První gól padl již po pěti minutách hry, když domácí hráč Tolvanen tečoval puk od Vince Dunna a poslal ho za brankáře Vegas. Kraken se tak dostal do vedení.

Ve druhé třetině se Seattle opět prosadilo. Tentokrát to byl obránce Will Borgen, který tvrdou střelou překonal Logana Thompsona a navýšil náskok svého týmu. Pro Borgena to byl první gól v této sezóně.

V závěrečné třetině se domácí opět prosadili. Yanni Gourde využil chyby soupeřova hráče Paula Cottera a uzavřel skóre na konečných 3:0 pro Seattle. Tímto vítězstvím se Kraken posunul na deváté místo v tabulce Západní konference, dva body za osmou Arizonou. Vegas zůstává na třetím místě.

Hvězdami zápasu se stali hráči Seattle. První hvězdou byl brankář Joey Daccord, druhou hvězdou byl střelec prvního gólu Tolvanen a třetí hvězdou byl střelec třetího gólu Gourde.

Zápas se hrál pod širým nebem na stadionu T-Mobile Park v Seattlu, což přidalo zápasu speciální atmosféru.