West Hamovi Češi podlehli Evertonu, Souček se připojil k hře jako střídající hráč

West Hamovi Češi podlehli Evertonu, Souček se připojil k hře jako střídající hráč

West Ham utrpěl třetí soutěžní porážku za sebou, tentokrát v ligovém zápase proti Evertonu. Zápas rozhodl gól Calvert-Lewina v 51. minutě, který zaznamenal svůj první gól v této sezóně a jubilejní padesátý gól v Premier League. West Hamu se nedaří vyhrávat již tři kola a momentálně se nachází na devátém místě tabulky s bilancí 4 výher, 2 remíz a 4 porážek. Everton má o čtyři body méně než West Ham a po třetí výhře v této sezóně se vzdálil sestupovým příčkám.

V dalších zápasech 10. kola Premier League se utkají Aston Villa s Lutonem, Brighton s Fulhamem, Liverpool s Nottinghamem a Manchester United s Manchester City. Tabulku momentálně vedou Tottenham s 26 body, Arsenal s 24 body a Manchester City s 21 body. Liverpool se nachází na čtvrtém místě s 20 body a Aston Villa na pátém místě s 19 body.

Celkově je tabulka velmi vyrovnaná a ještě je před námi mnoho zápasů, které mohou ovlivnit konečné pořadí týmů. Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující fotbalové bitvy a sledovat, jak se bude vyvíjet boj o nejvyšší příčky v Premier League.