Zábavný fotbalový zápas s neobvyklým stylem podání a diváckou atrakcí

Zábavný fotbalový zápas s neobvyklým stylem podání a diváckou atrakcí

Čtvrtfinálová bitva mezi Italem a 31. hráčem světa byla opravdovým dramatickým zápasem, který nakonec ovládl reprezentant Kazachstánu Bublik poměrem 6:3, 6:7 a 7:5. Bublik je známý jako showman, který občas svou arogancí a horkou hlavou platí, ale tentokrát se mu to vyplatilo a na turnaji ATP 250 se probojoval až do finále.

Největší kouzla předvedl Bublik ve druhém setu, když prohrával 4:1. V jednom gemu zvládl tři krásné údery, včetně úderu mezi nohama a podání spodem. To diváky rozhodně pobavilo.

Ale to nejzábavnější se stalo ve třetí sadě, když při neúspěšném dobíhání míče skončil mezi diváky. Dokonce jednomu z nich ukradl z pytlíku několik brambůrek a posvačil je přímo na kurtu. Tím si získal ještě větší sympatie diváků.

Bublik se tak stejně jako český tenista Jiří Lehečka probojoval do finále. Zatímco Lehečku čeká Američan Sebastian Korda, Bublik se připravuje na souboj s Britem Jackem Draperem. Bude zajímavé sledovat, jak se oba hráči popasují s tlakem finálového zápasu a který z nich si nakonec odnese titul vítěze turnaje.