Zápas na Vémolu: Brazilec vítězí nad Němcem v kulatém Oktagonu

Zápas na Vémolu: Brazilec vítězí nad Němcem v kulatém Oktagonu

V sobotu 25. září 2021 se v Ostravě konal již 50. turnaj v Oktagonu, který přilákal velké množství fanoušků smíšených bojových umění. I přes to, že se Karlos Vémola, jeden z nejznámějších českých MMA bojovníků, tentokrát do zápasu nezapojil, bylo kolem něj hodně živo.

Hlavním tahákem večera byl souboj mezi Tomášem „Paradeiser“ Deákem a jeho soupeřem Keitou Nakamurou. Oba bojovníci se představili ve váhové kategorii do 77 kg. Zápas byl napínavý a plný akce, ale nakonec se vítězem stal Paradeiser, který svého soupeře porazil technickým knockoutem v prvním kole. Tato výhra mu zajistila titul šampiona v této váhové kategorii.

Dalším zajímavým zápasem večera byl souboj mezi Davidem Kozmou a Patrikem Kinclerem. Oba bojovníci se utkali ve váhové kategorii do 84 kg. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale nakonec se vítězem stal Kincler, který svého soupeře porazil jednomyslným rozhodnutím sudích.

Na turnaji se představili i další talentovaní bojovníci, kteří svými výkony potvrdili svou kvalitu. Mezi ně patří například Ondřej „Spejbl“ Hutník, který porazil svého soupeře Michala „Makáče“ Martínka technickým knockoutem v prvním kole. Dalším vítězem večera se stal David „Dáda“ Kozma, který porazil svého soupeře Tomáše „Káčka“ Káčera jednomyslným rozhodnutím sudích.

Celkově byl 50. turnaj v Oktagonu velmi úspěšný a přinesl divákům mnoho vzrušení. Fanoušci se těší na další akce tohoto typu a doufají, že se Karlos Vémola brzy vrátí do zápasového kruhu.