Závody se opět konají v Montrealu, Verstappen vede před Russellem a Norrisem.

Závody se opět konají v Montrealu, Verstappen vede před Russellem a Norrisem.

Podrobná on-line reportáž z 9. závodu mistrovství světa formule 1 v Montrealu.

Dnes se konal 9. závod mistrovství světa formule 1 v Montrealu a atmosféra na okruhu byla napínavá. Závod začal s Maxem Verstappenem z Red Bull Racing na prvním místě, následovaným George Russellem z Mercedesu a Lando Norrisem z McLarenu.

Verstappen udělal skvělý start a udržel si své vedení, zatímco Russell a Norris se drželi těsně za ním. První zastávka v boxech byla klíčová pro taktiku týmů a Verstappen se dokázal vrátit na trať s minimální ztrátou času.

Během závodu se odehrálo několik dramatických momentů, včetně kolize mezi Sebastianem Vettelem a Fernando Alonsem, která vyústila ve výjezd safety caru na trať. Tato situace zmíchala pořadí a týmy musely rychle reagovat na nové podmínky.

Na konci závodu se Verstappen držel svého vedení a dokázal si udržet první místo až do cíle. Russell a Norris se drželi na druhém a třetím místě, což bylo pro oba jezdce skvělé umístění.

Celkově to byl vzrušující závod plný akce a dramatických momentů. Fanoušci formule 1 se mohou těšit na další závody a sledovat boj o mistrovský titul.