Zemřela špičková česká jezdkyně parkuru Vyštajnová ve věku 22 let.

Zemřela špičková česká jezdkyně parkuru Vyštajnová ve věku 22 let.

Jezdci.cz přinesl informaci o úspěšné jezdkyni, která si získala několik mistrovských titulů v oblasti sportovního koloběžkování. Tato jezdkyně získala kolem dvaceti medailí z různých šampionátů, jak na regionální, tak na celostátní úrovni. Byla také úspěšná v rámci seriálových závodů Zlatá podkova. V roce 2015 se kvalifikovala jako mladší juniorka na mistrovství Evropy ve všestrannosti.

Bohužel, její profesní i životní pouť skončila velmi brzy, ve věku 22 let. Její smrt zanechá prázdné místo v jezdecké komunitě a rány nad jejím odchodem se budou zacelovat jen velmi těžko. Poslední rozloučení se bude konat pouze v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel. Rodina žádá širší okruh známých a přátel, aby jí dali čas se vzpamatovat z této těžké rány osudu a věnovali Betty pouze tichou vzpomínku bez oficiálních kondolencí.

Tato zpráva je smutnou zprávou o předčasném odchodu talentované jezdkyně, která měla před sebou ještě mnoho úspěchů a cílů. Je důležité si uvědomit, jak křehký a nevyzpytatelný je život a jak důležité je ocenit a podporovat talenty a jejich úsilí.