Zraněné zápěstí donutí Muchovou vynechat Australian Open a návrat se očekává až v únoru.

Zraněné zápěstí donutí Muchovou vynechat Australian Open a návrat se očekává až v únoru.

Tenistka Muchová se momentálně potýká se zraněním zápěstí pravé ruky, které utrpěla během US Open, kde se probojovala až do semifinále. Kvůli tomuto zdravotnímu problému musela vynechat Turnaj mistryň i finálový turnaj Poháru Billie Jean Kingové, které se konaly na konci roku.

I přes snahu o rychlé uzdravení, Muchová nestihne startovat na prvním grandslamovém turnaji sezony v Melbourne, kde před dvěma lety dosáhla na semifinále. Plánuje se vrátit na kurty nejdříve v polovině června na turnaji v Dauhá.

Zranění zápěstí je pro tenistku velmi nepříjemné a může ovlivnit její výkonnost. Muchová se snaží udělat vše pro to, aby se co nejdříve uzdravila a mohla se vrátit do formy. Její absence na turnajích je samozřejmě zklamáním pro fanoušky, kteří ji rádi sledují v akci.

Turnaj v Dauhá, na kterém plánuje Muchová svůj návrat, je jedním z přípravných turnajů před grandslamem French Open. Je to důležitý moment pro tenistku, která se bude snažit získat co nejvíce herního rytmu a sebevědomí před vstupem do velkých turnajů.

Doufejme, že se Muchová co nejdříve uzdraví a vrátí se na kurty plná energie a odhodlání. Její fanoušci ji budou určitě podporovat a těšit se na její návrat do tenisového světa.