Sparta si pohrála s Pardubicemi na domácím hřišti a bez problémů pokračuje ve své neporazitelnosti, Kuchta se dvakrát prosadil

Sparta si pohrála s Pardubicemi na domácím hřišti a bez problémů pokračuje ve své neporazitelnosti, Kuchta se dvakrát prosadil

V dalších zápasech se dařilo hostům. Mladá Boleslav vyhrála v Karviné 2:1 a Olomouc na Slovácku 2:0.

Mladá Boleslav se představila v Karviné a dokázala si připsat cenné tři body. Zápas začal ve vyrovnaném duchu, ale ve 32. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Tomáše Ladra. Domácí se však nevzdali a v 55. minutě vyrovnali po gólu Davida Gáby. Závěr utkání byl velmi dramatický, ale nakonec se Mladá Boleslav radovala z vítězství. V 88. minutě totiž skóroval Michal Škoda a zajistil tak svému týmu vítězství 2:1.

Olomouc se naopak představila na hřišti Slovácka a také si odvezla tři body. Utkání začalo ve vyrovnaném tempu, ale ve 34. minutě se hosté ujali vedení po gólu Pavla Dvořáka. Olomouc měla více ze hry a svou převahu potvrdila i ve druhém poločase. V 57. minutě zvýšil na 2:0 Martin Nešpor a zajistil tak svému týmu vítězství.

Oba zápasy ukázaly, že hosté dokáží hrát kvalitní fotbal i na cizím hřišti. Mladá Boleslav si připsala důležité body v boji o udržení v nejvyšší soutěži, zatímco Olomouc se posunula v tabulce výše a má stále naději na postup do evropských pohárů.

Další zápasy budou rozhodující pro konečné umístění týmů v tabulce. Fanoušci se mohou těšit na další zajímavé duely a doufat, že jejich oblíbené týmy budou pokračovat ve svých úspěšných výsledcích.