Trenér Slavie Trpišovský si stěžuje na posouvání branky soupeřem v první půli.

Trenér Slavie Trpišovský si stěžuje na posouvání branky soupeřem v první půli.

Článek se zabývá reakcí trenéra fotbalového týmu Slavia Praha, Jindřicha Trpišovského, na výhru svého týmu 2:1. Na tiskové konferenci po zápase se trenér vyjádřil s humorem, že snad na hřišti byla železná zeď a někdo branku posouval. Trenér také zdůraznil, že zahazování šancí je varováním před nadcházejícím zápasem s ukrajinským Dniprem v Evropské lize.

Ve zápase se Slavia Praha hned třikrát trefila brankovou konstrukci, ale gólman Zlína byl překonán až po přestávce. Trenér Trpišovský si však uvědomuje, že jeho tým bude muset v koncovce zlepšit svou efektivitu. Přesto je rád, že jeho hráči mají tolik šancí.

Trenér také vyjádřil obavy ohledně kvality trávníku na stadionu Eden. Podle něj je neuvěřitelné, jaký fotbal se na takovém terénu hraje a více času stráví tým opravováním děr než samotnou hrou. Trenér se obává, jak bude trávník vypadat po další zátěži a zhoršení klimatických podmínek.

Trenér Trpišovský také zmínil, že se vedení klubu intenzivně zabývá hledáním řešení pro zlepšení stavu trávníku. Je však skeptický ohledně možností opravy a neumí si představit, jak bude trávník vypadat po další zátěži a zhoršení podmínek.

Celkově lze říci, že trenér Slavie Praha, Jindřich Trpišovský, je spokojen s výkonem svého týmu, ale zdůrazňuje potřebu zlepšit koncovku a vyřešit problémy s kvalitou trávníku na stadionu Eden.