Sparta neuspěje v získání Červa na Letnou, Slavia ho z Liberce vrátí zpět

Sparta neuspěje v získání Červa na Letnou, Slavia ho z Liberce vrátí zpět

Článek: Slavia Praha plánuje zpětný odkup hráče ze Slovanu Liberec

Ve fotbalovém světě se stále objevují novinky ohledně přestupů hráčů mezi různými kluby. Jednou z posledních zpráv je informace o možném návratu hráče ze Slovanu Liberec do Slavie Praha.

Slávistický odchovanec, který se v minulé sezóně zařadil mezi opory libereckého klubu, byl nabídnut Slavii Praha. Podle smluvních ujednání mezi oběma kluby by hráč zůstal na hostování v Liberci a Slavia by využila smluvní mechanismy na zpětný odkup hráče.

Hráč se v minulé sezóně předvedl ve 32 utkáních, kde zaznamenal čtyři branky a čtyři asistence. V aktuálním ročníku se zatím zapojil do šesti zápasů nejvyšší soutěže a vstřelil jeden gól. Naposledy se objevil na hřišti v neděli proti Spartě, kde měl několik emotivních výstupů.

Podle médií by hráč musel souhlasit s návratem do Slavie, jinak by mohl přestoupit přímo do Sparty. Nicméně se zdá, že Sparta by nechala mladého reprezentanta do 21 let na hostování v Liberci až do konce sezony.

Přestupové období v Česku končí v pátek. Slavia Praha se těší na svého hlavního rivala Spartu v pražském derby, které se uskuteční 24. září ve devátém ligovém kole.

Tato zpráva o možném návratu hráče ze Slovanu Liberec do Slavie Praha určitě vzbudí zájem fanoušků obou klubů. Je otázkou, zda se hráč rozhodne vrátit do svého mateřského klubu nebo zda bude pokračovat v hostování v Liberci. Přestupové období je v plném proudu a fanoušci mohou očekávat další zajímavé přestupy a spekulace.