Trpišovský vyjádřil nesouhlas s derby: „Tohle tady nikdo nechce.“ Priske se přidal s negativním hodnocením.

Trpišovský vyjádřil nesouhlas s derby: „Tohle tady nikdo nechce.“ Priske se přidal s negativním hodnocením.

Letenský kouč Brian Priske mohl být spokojený se výsledkem derby, ve kterém jeho tým získal vítězství v poslední možné chvíli, a to z penalty v 11. minutě nastavení. Nicméně Priske uznal, že samotný zápas nebyl příliš pohledný a chyběly v něm hezké kombinace a akce. Trenér domácího týmu Jindřich Trpišovský s tím souhlasil a označil zápas za obrovské zklamání.

Namísto očekávaných pohledných akcí převládal boj, fauly a rozhazování rukama. Ve druhé půli došlo dokonce i k regulérním potyčkám a oba kapitáni, Jan Bořil a Ladislav Krejčí, skončili po vzájemném konfliktu se červenými kartami.

Trpišovský vyjádřil své zklamání zejména nad nedostatkem gólových šancí a špatným výkonem svého týmu v první půli. Priske také uznal, že zápas nebyl reprezentativním obrazem toho, jak by měly hrát nejlepší týmy v Česku.

Přestože se trenéři shodli na tom, že zápas nebyl příliš pohledný, měli odlišné pocity z výsledku. Trpišovský byl zklamaný, protože si nevybavoval žádnou gólovou šanci svého týmu kromě penalty. Priske naopak bral bod z derby jako důležitý a byl pyšný na své hráče za to, jak se s tímto zápasem popasovali.

Trpišovský si nakonec myslí, že zápas byl remízový.